Checea, după alegerile electorale de duminică, 5 noiembrie

546

După vacantarea unor locuri de edil a unor localitați, pe data de 5 noiembrie 2017 s-au organizat alegeri în mai multe locații din țară.

În cazul județului Timiș, doar în comuna Checea au fost consultări electorale.

Imediat după închiderea urnelor, la ora 21, au început numărătorile atente. În paralel cu comisia electorală, și partidele politice au făcut acestă numărătoare. Fără a avea date definitive, se pare că tânărul liberal, Florin Daniel Florea, conduce detașat. Ar putea fi noul primar din comuna Checea.

Florin Florea, care până acum a ocupat funcția de viceprimar, a fost contestat vehement pentru a fi înlăturat din competiție. Se pare că asta a atras mai multe voturi pentru dânsul.

Update: În comuna Checea sunt inscriși pe listele electorale circa 1700 de locuitori cu drept de vot. Iată și bilanțul numărării voturilor:

617 voturi pentru Florin Daniel Florea de la PNL
234 voturi pentru Aranca Irina Valea reprezentanta PMP
119 voturi pentru Cristian Oniță reprezentantul ALDE plus PSD

Menționăm că Florin Florea a fost și până acum în aparatul primăriei, pe postul de viceprimar, deci cunoaște, poate, mai bine problemele administrative din localitate. Fostul primar, Dorin Birdean, unul din cei mai vechi primari liberali din județ, a decedat la doar 54 de ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ