12.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

CFR: Mai multe trenuri anulate din cauza vremii; întârzieri de 90 de minute în București

CFR Călători anunţă că, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai multe trenuri, fiind totodată înregistrate întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord din Capitală.

„Câteva trenuri anulate, cel de Constanţa şi Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucureşti Nord sunt întârzieri, dar asta e situaţia acum, ea se poate schimba în 10 minute. Întârzierile sunt ale unui tren de la Timişoara, alte două, unul de Craiova, altul de Buzău şi unul de Galaţi, care are întârziere 10 minute”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători. Cel mai probabil este vorba despre trenul de noapte ce vine de la București spre Timișoara și are în componență și vagoane de Reșița.

La ora transmiterii ştirii, mai multe trenuri au întârziere la Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere fiind de 90 de minute, în cazul unui tren care trebuie să ajungă din Craiova.

CFR Călători mai informează, pe pagina de Facebook, că în contextul temperaturilor foarte scăzute și a avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

De asemenea, trenul InterRegio 1724 , care trebuia să plece în luni la ora 8.00 dinspre Craiova către Sibiu a fost anulat din cauza îngheţării unor macazuri.

Alte subiecte :

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a...

Parada Militară de Ziua Națională a României începe la ora 12. Iată programul complet al manifestărilor și traseul stabilit de autorități

Timișorenii sunt așteptați la parada militară organizată de Ziua Națională în zona centrală a orașului. Ceremonialul militar şi religios de 1 Decembrie începe la 8:30...

Citește și :