Cezar Ouatu e convins că va putea aduce Eurovision la Timișoara

211

Interpretul Cezar Ouatu, care a reprezentat România în Finala Eurovision 2013, vrea să revină în această competiţie muzicală în 2020, pentru a aduce ediţia din 2021 a Eurovision la Timişoara, când oraşul va exercita titlul de Capitală Europeană a Culturii.

El a declarat marţi, la Timişoara, că doreşte să se prezinte singur în noua provocare, cu o baladă.

”În acest serial Eurovision, dacă o să mă prezint din nou aş vrea să câştig în 2020, să mă pot reîntoarce în 2021 la Timişoara. Cred că până în 2020 voi avea inspiraţia necesară să găsesc o baladă cu care să merg la Eurovision, singur, nu vreau absolut nimic, cum a fost şi reţeta lui Salvador Sobral, cel care a adus Eurovision la Lisabona”, a afirmat Cezar Ouatu.

El a făcut această declaraţie în cadrul unei conferinţe de presă prilejuite de organizarea, la Timişoara, a celei de-a doua Semifinale naţionale a Eurovision din acest an, care va avea loc duminică, în sala 2 a Teatrului Naţional Timişoara.

Cezar Ouatu şi actriţa Diana Dumitrescu vor fi gazdele show-ului în care vor intra în concurs semifinaliştii Jukebox feat Bella Santiago, Alessandro Dănescu, Meriem, Mihai, Jessie Baneş, Romeo Zaharia, Othelo, Miruna Diaconescu, Serena, trupa timişoreană Pragu’ de Sus, Endless feat Maria Grosu şi Rafael&Andy.

Spectacolul-concurs va fi deschis de arădeanul de origine portugheză Rocardo Caria, care va interpreta melodia câştigătoare a Eurovision 2017, ”Amor Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ