Centura de siguranță i-a salvat viața! Pățania unui șofer din Banat, noaptea trecută

845

Un grav accident de circulaţie a avut loc astă noapte între Moniom şi intrarea în Reşita, pe DN58B, în locul numit ,,la abator”. Un autoturism ce rula dinspre Timişoara spre Reşita, la curba deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, a zburat de pe carosabil în decor, în tufele din marginea drumului.

Şoferul spune că nu a avut viteză mare – dovadă fiind faptul că mașina nu s-a răsturnat – dar la un moment dat, din cauza carosabilului acoperit cu polei, nu a mai putut stăpâni și controla autoturismul și a zburat de pe carosabil. Şoferul purta centura de siguranță și a scăpat teafăr. Autoturismul a fost avariat în partea din față, dar poate fi reparat.

Mașina a fost apoi urcată pe o platformă şi dusă într-un service auto. Mai multi soferi care au oprit masinile pentru a da o mână de ajutor, dacă era cazul, au spus că pe tot drumul național, de la Timișoara și până la Reșița, sunt porțiuni mari acoperite de polei și nimeni nu a intervenit cu material antiderapant, iar condusul mașinii este o adevarată aventură în aceste condiții.

sursa: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ