Centrul de vaccinare direct din mașină de la Arad rămâne deschis de Paști

20

Centrul de vaccinare de tip drive-thru din Arad va fi deschis și în zilele de Paști, după programul obișnuit, între orele 8:00 și 20:00, au decis autoritățile locale.

Persoanele interesate se pot imuniza împotriva infecției cu SARS-CoV-2 chiar și în perioda 1 – 3 mai, zile declarate libere. În plus, personalul medical a fost  suplimentat, iar vaccinarea se poate efectua chiar și pe trei fluxuri în același timp.

De precizat, că vaccinarea se face, fără programare, direct din mașină, cu ser de la Pfizer. Cei interesați trebuie să aibă asupra lor documentul de identitate. Autoritățile spun că vaccinul Pfizer este folosit pentru popularitatea de care se bucură, dar pentru cine vrea există și stocuri de vaccin Moderna și AstraZeneca.

Centrul de vaccinare de tip drive-thru deschis de către primăria Arad și Direcția de Sănătate Publică funcționează în parcarea unui mare centru comercial aflat la ieșirea din oraș către Deva-București, chiar la marginea DN7. Este vorba despre centrul comercial Remarkt-Jumbo.

Toate centrele de vaccinare din județ vor fi deschise inclusiv în zilele de sărbătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ