Celebrul jurnalist Emanuel Isopescu, apel disperat pentru a fi ajutat. Are nevoie de sprijin, din cauza bolii de care suferă FOTO

471

Emanuel Isopescu a făcut un anunț disperat pe care l-a distribuit amicilor săi. „Eu am crezut întotdeauna că F.B. este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării. Am ajuns la mâna voastră. Vârstă, bolile și propria-mi inconștienta m-au lăsat fără picioare.”, a scris Isopescu.

Cunoscut mai ales din postura de jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din România. În 2011, Isopescu a suferit o operație foarte dificilă, care a durat 15 ore și în care realizatorul tv a stat ore bune fără inima! Retras din branșă, Isopescu și-a deschis o pensiune lângă Tulcea, acolo unde stă împreună cu familia.

Vineri, zi în care Isopescu a împlinit 73 de ani, una dintre fetele lui, Ana, a postat câteva rânduri emoționante despre părintele ei. „Dragă tată, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut și faci în continuare pentru mine. Ești modelul meu în viață. Singura persoană care mi-a fost alături mereu, care știe totul despre mine sau despre ce se întâmplă în viață mea. M-ai sprijinit întotdeauna în ceea ce am vrut să fac sau am făcut. M-ai sfătuit și mi-ai arătat calea cea bună întotdeauna. Sper că această zi să fie cea mai bună din viață ta. Te iubesc enorm”, a notat Ana Isopescu. Tânăra a postat pe contul ei și o fotografie din tinerețea tatălui, în care Emanuel Isopescu – beneficiarul unui fizic impunător – apare pozând artistic pe litoral.

„De-abia reușesc să ajung la toaletă și niciodată nu știu dacă voi mai reuși să mă ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni și finalizat glorios cu o rectocolita care nu mă iartă o clipă. Fără supărare, am consultat mari somități ale domeniului dar starea de fapt e intactă.”, a continuat Isopescu.

Emanuel Isopescu a făcut un anunț disperat: „Caut cu deznădajde o femeie”

„Caut cu deznădejde o femeie care sa aibă grijă nu de mine ci de interesele mele: fisc, Primărie, avocați, aprovizionare, liniștea fiicei mele care confruntă cu” capacitatea” 2-3 ore pe zi combinate în orice fel de variante. Evident , nu am banii unui batran italian dar ne putem întelege. Vă rog, ajutati-mă!​”, a încheiat Emanuel Isopescu.

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania. In 2011, Isopescu a suferit o operatie foarte dificila, care a durat 15 ore si în care realizatorul tv a stat ore bune fără inimă. Retras din branșă, Isopescu și-a deschis o pensiune lângă Tulcea, acolo unde stă împreună cu familia. În luna august, Isopescu va împlini 75 de ani.

Sursa: www.wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ