Cele mai bune trambuline pentru copii de toate vârstele

488

Pentru a ne asigura că cei mici vor avea un stil de viaţă sănătos ca adulţi şi că vor face mişcare în mod regulat, trebuie să îi învăţăm încă de la vârste fragede importantă exerciţiilor fizice pentru un trai îndelungat, fără probleme de sănătate. Trambulina pentru copii reprezintă mjilocul ideal de a îmbina utilul cu plăcutul şi de a-l educa pe cel mic în timp ce se distrează.

Având în vedere câte beneficii pentru sănătate au trambulinele pentru copii, achiziţia unui astfel de articol sportiv poate fi o investiţie extraordinară de care se pot bucura atât cei mici, cât şi cei mari! Mulţi părinţi se tem în privinţa siguranţei copiilor şi au îndoieli, însă nu iau în considerare faptul că există trambuline pentru copii foarte sigure, realizate după norme stricte, din materiale de calitate.

O serie de studii în domeniu au demonstrat faptul că cei mici au un stil de viaţă din ce în ce mai sedentar, preferând să se joace pe tabletă, la calculator sau pe telefon în loc să iasă la plimbare sau la joacă împreună cu prietenii. De aceea, trambulinele pentru copii pot fi soluţia ideală pentru a-i ajuta pe copilaşi să se distreze, în timp ce se obişnuiesc cu mişcarea regulată.

Site-ul Sport-Mag, unul dintre retailerii de articole sportive cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, comercializează trambuline pentru copii realizate din materiale de calitate superioară, respectând cele mai riguroase standarde de siguranţă, la diferite preţuri, în funcţie de bugetul disponibil.
Iată care sunt cele mai bune trambuline pentru copii pe care le poţi găsi pe site-ul Sport-Mag:

1. Trambuline inSPORTline 140 cm
Trambulina inSPORTline de 140 cm este ideală pentru copii mici şi mari, dar şi pentru adulţi, deoarece întruneşte toate criteriile internaţionale cu privire la standardele de siguranţă. Trambulinele inSPORTline sunt certificate şi au trecut cu brio testele de laborator TUV NORD şi ASTM Internaţional.
Acest model de trambulină este perfect atât pentru exterior, cât şi pentru interior, deoarece are dimensiuni relativ reduse şi se poate poziţiona oriunde.

2. Trambuline set inSPORTline Froggy PRO 183 cm
Acest model de trambulină este dotat cu o plasă de siguranţă şi cu o scară, pentru un acces rapid şi uşor. Fiind realizată respectând cele mai înalte standarde de siguranţă şi durabilitate, această trambulină este potrivită atât pentru interior, cât şi pentru exterior, graţie suprafeţei de sărit dezvoltate în SUA, dar şi a cadrului Heavy-Duty. O poţi poziţiona în curte, pentru ca cel mic să se poată bucură de mişcare în aer liber alături de prieteni sau în casă, în cazul în care ai la dispoziţie un spaţiu mai mare.

3. Trambuline pentru copii Sportmann 183 cm
Modelul Sportmann 183 cm respectă cele mai stricte standarde de siguranţă conform normelor europene TÜV NORD şi este destinată folosirii în aer liber. Mai mult ca sigur, va deveni principalul punct de atracţie pentru cei mici, iar distracţia va fi garantată! Toate elementele acestei trambuline pentru copii sunt realizate din materiale de calitate superioară, galvanizate, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la siguranţa copilaşului tău!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ