Cel mai mare sandwich din România va fi realizat la Timișoara, în scop caritabil

119

Cel mai mare sandwich din România va fi ”construit” la Timișoara. Acțiunea este una socială și marchează împlinirea a 101 ani de la înființarea serviciilor sociale comunitare la Timișoara. Gustarea va fi realizată din aproape 200 de pâini ciabatta și va avea 101 metri lungime.

Pregătirea uiașului sandwich va avea loc în Piața Unirii din Timișoara, în data de 14 decembrie 2018, în intervalul orar 11.00-13.00 . Vor fi implicați reprezentanții tuturor instituțiilor publice, a instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, angajații Cantinei Sociale, voluntari, elevi și timișoreni.

”Evenimentul va fi o sărbătoare, o recunoaștere a caracterului și implicării sociale a cetățenilor municipiului Timișoara, a instituțiilor publice, a elevilor și a comunității de-a lungul timpului. Proiectul va așeza Timișoara pe harta umanității, a sensibilității și a solidarității la nivel național”, transmit autoritățile.

Sandwich-ul va fi împărțit celor care au muncit pentru crearea lui și tuturor celor prezenți. Acesta va conține salam, cașcaval, salată și muștar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ