Cel mai mare eveniment de business din Timişoara are loc în curând. Află ce îşi propune!

184

Pentru prima data în istoria evenimentelor Business Days, ediţia internaţională Entrepreneurship Summit 2017 poposeşte la Timișoara. Astfel, timişenii vor avea parte şi de un summit, precum şi de conferinţe şi schimb de experienţă.

Evenimentul aduce în faţa publicului, invitaţi speciali de la World Economic Forum, profesori de la şcoli renumite de MBA din Europa, antreprenori cu business-uri de succes, deschişi să ajute şi să inspire şi alţi antreprenori români.

“Nu rata ocazia unică de a participa la cel mai important eveniment internațional de business al anului, din Timișoara, unde poți interacționa direct cu peste 1.200 de antreprenori, manageri și profesioniști din diferite domenii și unde poți învăța și te poți inspira de la peste 120 de speakeri români și străini care sunt antreprenori de succes, manageri performanți din companii cu notorietate pe piață și profesioniști cu experiență și reputație profesională impecabilă în domeniul lor de expertiză, profesori universitari de la reputate școli de business din Europa, reprezentanți ai autorităților locale, membri ai guvernului, diplomați economici, speakeri motivaționali, performeri, oameni de cultură, artiști”, se arată în invitaţia la eveniment.

Organizatorii speră că vor rezolva, prin intermediul evenimentului, o problemă stringentă a zonei de vest şi a întregii ţări: lipsa forţei de muncă în domeniul agriculturii, medicinei, industriei şi a alte domenii. Totul depinde de colaborarea internaţională din regiune, cred organizatorii evenimentului.

“Dacă orașele Timișoara, Arad, Oradea, Szeged, Debrecen, Novi Sad și chiar Belgrad ar lucra la planuri comune de dezvoltare regională pe următorii 20-30 de ani, în această regiune s-ar putea crea un foarte puternic și atractiv centru de dezvoltare, unde industria IT, automotiv, inovația, industriile creative, cercetarea, învățământul, medicina, cultura, sportul și show-biz-ul pot juca un rol extrem de important. În acest context aducem Entrepreneurship Summit 2017 la Timișoara pentru a potența și crea contextul realizării acestor viziuni. Vor veni speakeri din diverse colțuri ale Europei și din alte țări ale globului, vor fi delegați străini și investitori dornici de a vedea și interacționa cu mediul de business considerat model din România”, spune Laszlo Pacso, manager de proiect Business Days.

LĂSAȚI UN MESAJ