Cel mai important retailer suedez din ţara noastră începe, în curând, construcţia magazinului de lângă Timişoara

855

IKEA, retailerul suedez de mobilă prezent în ţara noastră cu două magazine în Bucureşti, va demara peste o lună-două lucrările de construcție la viitorul său magazin din județul Timiș, al treilea din România. Conform economica.net, acesta va avea trei nivele, iar construcţia va include panouri fotovoltaice și sisteme ce captează energia geotermală.

Primarul comunei, Horia Bugarin, și-a dat acordul la începutul acestei luni, printr-un referat de aprobare a unui proiect de hotărâre, asupra modificărilor pe care IKEA le dorește la PUZ-ul aprobat în decembrie 2018 și asupra Certificatului de Urbanism referitor la lucrările de organizare de șantier. Mai exact, retailerul vrea să schimbe amplasarea sensului giratoriu din incinta spațiului comercial și să poată demara lucrările de organizare de șantier și de îmbunătățire a terenului în vederea construirii. În plus, compania a adus și mici modificări PUZ-ului initial, aprobat în decembrie 2018.

Din informațiile sursei amintite, magazinul IKEA din Dumbrăvița va avea o suprafață de 27.000 de mp și va fi finalizat cel mai probabil în 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ