Cel mai frumos Aquapark din România este în vestul țării!

374

Aquapark Felixarium, de la Lotus Therm & Spa Luxury Resort, din Băile Felix, județul Bihor, a fost desemnat „Best Aquapark 2022“ la gala Termalia Awards, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Poiana Brașov.

„Suntem onoraţi să primim această recunoaştere din partea unui juriu format din cei mai avizaţi şi exigenţi specialişti din domeniu. Este o mare mândrie ca Aquapark Felixarium, una dintre cele mai apreciate atracții ale Lotus Therm Spa&Luxury Resort să fie desemnat Best Aquapark 2022. ”, spun reprezentanții Turism Felix SA.

Aquaprk-ul Felixarium am fost construit în anul 2016 și cuprinde 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley şi un centru SPA cu trei feluri de saune şi o cameră de gheaţă.

Atracția principală a aquaparkului îl constituie cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 130 lei pentru adulţi, respectiv 65 lei pentru copiii.

Felixarium-ul se împarte în două zone distincte: zona interioară, formată din 10 piscine şi zona exterioară, care cuprinde 4 bazine de relaxare şi înot şi o zonă de plajă generoasă.

O altă unitate aparținând Turism Felix – Hotel Internațional a fost desemnată – Best Balneo Thermal Hotel 2022.

Cel mai bun hotel și conac

„Termalia“ este unicul eveniment de business și networking dedicat domeniului wellbeing din România. Gala de decernare a premiilor s-a desfășurat sub înaltul patronaj World Spa Organization, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov. Evenimentul s-a aflat la cea de-a V-a ediție.

De asemenea, la categoria „Best wellness for all Hotel 2022“ a fost desemnat Hotelul Tisa din Băile Olănești.

Totodată, „Singureni Manor, Equestrian Retreat“ a fost premiat de Termalia Awards 2022 ca fiind cel mai bun conac din anul 2022.

Sursa: https://adevarul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ