Cel mai așteptat târg cu produse second-hand pentru copii își deschide porțile la Timișoara. Când are loc

1252

La Timișoara este organizată o nouă ediție a celui mai așteptat târg cu produse second-hand pentru copii. Acțiunea Baby Zumzărel are loc în perioada 28 – 29 mai, la Casa Tineretului, fiind prezente aproape o sută de standuri ce expun o paletă largă de produse.

Astfel, părinții interesați pot achiziționa la prețuri mici produse second-hand de calitate necesare creșterii celui mic: hăinuțe și încălțăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii, articole de mobilier, alimente, cosmetice, așternuturi, obiecte de decor și jucării.

Nu vor lipsi nici bunătățile bio și creații homemade pe toate gusturile. De asemenea, designer-ul Laura Dumbravă va prezenta un atelier pentru mămici inedit, iar pentru cei mici va fi pregătit un loc de joacă și se vor putea întâlni cu îndrăgite personaje Disney, care vor anima atmosfera.

În cadrul târgului organizat la Casa Tineretului din Timișoara, și teatrul de păpuși va susține un spectacol pentru prichindei. Intrarea la eveniment costă 5 lei/adult, cei mici au gratuitate, iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă cu nevoi speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ