Cei mai pricepuți instalatori din țară și-au dat întâlnire la Timișoara! Ei s-au luat la întrecere într-un concurs profesional, la Aquatim

112

A treia ediție a concursului profesional Stan Vidrighin, dedicat instalatorilor, a avut loc astăzi, la Timișoara, la staţia de epurare a orașului.

12 echipe, a câte doi instalatori, salariați ai mai multor companii de apă din România, au luat startul competiției azi dimineață, pe o platformă special amenajată la stația de epurare. Probele de concurs au constat în execuția unui branșament într-o conductă sub presiune, a unui racord de canalizare și inspecția video a conductei. Ultima probă este o noutate introdusă la această ediție, folosită în practica reală la depistarea branșamentelor ilegale.

Concurs instalatori

Viteza, dar și calitatea execuției au fost punctate de juriul format din teoreticieni și practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. ing. Ion Mirel, conf. dr. ing. Constantin Florescu, Nicolae Păcurar (HTI), Marius Pop (Funke) și Mădălin Piescu (Aliaxis).

castigatori-concurs-instalatori-IMG_1736

Câștigătorii ediției 2017 a concursului Stan Vidrighin au fost: locul I- Aqua Caraș, locul II- Compania de Apă Arad, locul III- Compania de apă Someș (Cluj).

Materialele necesare desfășurării competiției, diplomele și premiile destinate câștigătorilor și participanților au fost puse la dispoziție de sponsorii acestei ediții, HTI, Funke, Aliaxis și Termo Tools.

Concursul, parte a evenimentului Eco-Impuls, organizat de societatea Aquatim, Fundația Aquademica și Universitatea Politehnica Timișoara, a câștigat tot mai multă popularitate în rândul angajaților companiilor de apă, cu responsabilități în mentenanța rețelelor de apă și canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ