Cei mai buni instalatori ai anului au fost desemnați la Timișoara

593

A doua ediție a concursului de meserii „Stan Vidrighin”, dedicat instalatorilor a avut loc, vineri, la Timișoara, pe o platformă amenajată în cadrul staţiei de epurare a orașului.

Au participat opt echipe de la companii de apă din România, formate fiecare din câte doi instalatori. Concurenții au avut de executat un branșament într-o conductă sub presiune și un racord de canalizare, toate într-un timp record, dar și la calitatea cerută de normele din domeniu, juriul urmărind ca ansamblul să fie etanș și funcțional.

Pe locul întâi s-au clasat reprezentanții Companiei de apă Someș, urmați de echipele de la Aquatim și Compania Apa Brașov. Juriul a fost format din teoreticieni și practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. Anton Anton (președinte), prof. univ. dr. Ion Mirel, Gheorghe Stînean (Aquatim), Nicolae Păcurar (HTI), Dan Maier (Ridgid), Daniel Nicolae (Hawle) și Marius Pop (Funke).

Materialele necesare desfășurării competiției, diplomele și premiile destinate câștigătorilor și participanților au fost puse la dispoziție de sponsorii acestei ediții, firmele Hawle și HTI.

Competiția a fost unul din punctele de atracție de pe agenda Conferinței internaționale Eco-impuls, organizată la Timișoara de Fundaţia Aquademica, Asociaţia Română a Apei – Comitetul Teritorial Vest, Aquatim și Universitatea Politehnica din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ