Ceartă conjugală cu final tragic! Tânără de 23 de ani ucisă de concubin

1996

Ceartă conjugală cu final groaznic, în localitatea bihoreană Parhida. O tânără în vârstă de 23 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a fost tăiată de iubitul ei în zona gâtului. Bărbatul, cu un an mai mare, a încercat apoi să se sinucidă, rănindu-se de asemenea la gât.

„Avem, într-adevăr, un dosar penal înregistrat. Am înţeles că este vorba despre un conflict între doi concubini. În cadrul conflictului, extrem de violent, el i-a tăiat gâtul, după care a încercat să se sinucidă, fiind internat în spital, în stare stabilă”, a declarat, duminică, BIHOREANULUI prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre caz. Cert este că agresorul a fost internat, sub pază, la Spitalul Judeţean din Oradea, și este „în stare stabilă”.

Din câte se pare, la conflict ar fi asistat şi fetiţa celor doi, însă această informaţie nu a fost confirmată, încă, de organele de anchetă.

Procurorul Maria Cotrău a precizat că mai multe detalii despre acest caz urmează să fie făcute publice în cursul zilei de luni.

sursa: bihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ