Ce transmite Primăria Timișoara despre „Străzi pentru comunitate”. Cifrele din spatele proiectului

50

Primăria Timișoara a transmis datele legate de evenimentul „Străzi pentru comunitate”. Potrivit autorităților locale, în cele două zile de festival, au participat aptoximativ 3.500 de oameni. Mai mult decât atât, reprezentanții administrației spun că eu reușit să facă și o economie.

Mai exact, proiectul a costat 195.000 de lei. Cu 55.000 de lei mai puțin față de bugetul aprobat și anunțat. Cu toate acestea, timișorenii au criticat evenimentul pe rețelele de socializare, acuzând o promovare deficitară și o participare slabă. Vă amintim că acest festival a fost inspirit dintr-o acțiune similară organizată în Paris.

„În fiecare vară, Parisul are ‘Paris plages’, o operațiune estivală a primăriei, din anul 2002, care închide circulația pe 3,5 km, pe cheiurile Senei, în plin centrul orașului, și îi transformă în loc pentru activități ludice și sportive. Cel mai mare producător mondial de ciment sponsorizează cu nisip. Se aduc palmieri și iarbă, care rămân acolo de la jumătatea lui iulie, până la începutul lui septembrie”, anunțau reprezentanții primăriei.

Rămâne de văzut dacă acțiunea va avea loc și anul viitor

LĂSAȚI UN MESAJ