Ce spune Florin Cîţu despre „paşaportul de vaccinare”

92
Ce spune Florin Cîţu despre „paşaportul de vaccinare”. Premierul exclude pentru moment o discuție despre pașaportul de vaccinare obligatoriu. Mai ales că suntem în plină campanie de vaccinare.
Florin Cîțu a spus marți că nu s-a discutat oficial în Guvern despre introducerea „paşaportului de vaccinare”. Document care să le permită românilor să aibă acces în diferite locuri publice. „Nu am avut această discuție în Guvern, deci nu este o discuție oficială. Am văzut discuțiile în spațiul public, nu cred că este momentul. În acest moment suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva în acest moment”, a răspuns premierul.
Întrebat dacă susține introducerea obligativității unui „pașaport de vaccinare”, premierul a spus că e prematur să vorbim de aşa ceva. „Eu am spus că nu avem această discuție în acest moment. Este prematur, suntem doar la începutul campaniei de vaccinare ”, a adăugat Florin Cîțu. La insitenţa jurnaliştilor, premierul a spus clar: „Eu vă spun că discuția este prematură, suntem la începutul campaniei de vaccinare, nu luăm în calcul la acest moment discuția aceasta”.

LĂSAȚI UN MESAJ