Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță! Bugetarii din Banat și din țară așteaptă cu sufletul la gură să le primească…

1343

Bugetarii din Banat și din țară se pot pregăti liniștiți de periada concediilor, la mare sau la munte. Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a dat astăzi asigurări că voucherele de vacanţă vor fi bugetate şi se vor acorda, începând cu 1 iulie 2017. Dobre a mai precizat că nu există niciun motiv să se creadă că vor fi distribuite prea târziu pentru actualul sezonul turistic de pe litoral, scrie dcnews.ro.

„Voucherele de vacanţă nu sunt pierdute pentru actualul sezon estival de pe litoral. Ele vor fi bugetate la rectificarea din vară şi vor putea fi acordate începând cu 1 iulie. În plus, trebuia operată o modificare în lege pentru eliminarea din text a termenului ‘poate’ ce lăsa la latitudinea autorităţii decidente, din cadrul instituţiei bugetare, acordarea tichetelor de vacanţă” spune ministrul turismului.

”Voucherele au valoare nominală de câte 1450 de lei şi termen de valabilitate de un an şi pot fi acordate până la şase tichete pentru un salariat. Eu îmi doresc să înceapă mai repede acest program, apoi vom vedea dacă trebuie aduse alte modificări, dar cred că acest program este corect în proporţie de 99 la sută. Avem o ţară frumoasă şi trebuie să valorificăm acest lucru”, crede ministrul Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ