Ce se întâmplă cu restaurantele, începând de mâine

793

Proprietarii de restaurante mai au de așteptat până își vor deschide unitățile și în interior, potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat că cifrele înregistrate în ultima perioadă nu sunt deloc bune pentru a susține această măsură.

În cadrul unui interviu, ministrul Economiei a declarat că nu este optimist în privința deschiderii restaurantelor pe interior și spune că evaluarea situației se face din doua în două săptămâni.

Din nefericire, regulile nu se respectă deocamdată la terase, mai întâi ar trebui să se respecte regulile la terase de către toată lumea și apoi să deschidem interiorul. Cifrele mă fac să fiu pesimist și mi-e teamă de răspândirea virusului. Chiar dacă din punct de vedere economic îmi doresc ca ele să funcționeze și vom discuta asta mâine, dar nu cred că vor fi șanse”, a declarat Virgil Poperscu la Digi 24.

Terasele nu vor fi închise

De asemenea, ministrul spune că nu este favorabil închiderii teraselor după ora 22.00 sau 23.00, dar acest lucru va fi luat în calcul dacă oamenii și patronii nu respectă regulile și cazurile vor crește.

Sursa: a1.ro