Ce se întâmplă astăzi, la Timișoara, cu bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole

1619

Bărbatul care i-a vândut sticla de Furadan pentru Mădălina Manole ar putea scape mâine de închisoare. Magistraţii vor decide dacă acesta urmează să iasă din penitenciar. Sorin Urziceanu a fost condamnat, în 2015, la cinci ani de închisoare pentru trafic de migranţi.

Sorin Urziceanu este cel care a vândut substanţe toxice prietenei Mădălinei Manole, Berta Slav, urmând ca aceasta să ajungă la cântăreaţă. Dosarul bărbatului va ajunge azi la secţia penală a Judecatoriei Timişoara, iar acesta ar putea fi eliberat.

Sorin Urziceanu a fost condamnat în iunie 2015 la 2 ani de inchisoare pentru trafic de migranţi. S-au mai adăugat încă 3 ani pedepsei,  pe care-i luase cu suspendare în 2011, din cauza decesului Mădălinei Manole. Acesta a primit în final 5 ani de închisoare cu executare în Penitenciarul Timişoara, potrivit stirilekanald.ro. Conform procurorilor, Sorin Urziceanu a racolat, în 2012, mai mulţi migranţi, contra unor sume de bani. El făcea parte dintr-o reţea, alături de mai multe persoane. De profesie taximetrist, acesta a încercat de mai multe ori să obţină eliberarea, însă de fiecare dată judecătorii i-au respins cererea.

sursă: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ