Ce s-a întâmplat la Simpozionilor Elevilor din Dumbrăvița-video

245

Școala Gimnazială din Dumbrăvița reprezentată de Adrian Nicola și Ildiko Denes, în parteneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ” PAUL POPESCU NEVEANU” din Timișoara au organizat in data de 20 noiembrie, Simpozionul Elevilor „ Împreună facem școala să zâmbească” ediția 2017. Acest eveniment a avut loc în cadrul SĂPTĂMÂNII EDUCAȚIEI SPECIALE, inclus în calendarul activităților educative și extrașcolare al I.S.J. Timiș pe anul școlar 2017-2018.

Tema acestei ediții a simpozionului elevilor a fost “Vizitează o țară din Uniunea Europeană” și a constat în realizarea unui colaj de imagini desenate sau decupate si lipite, create de grupe de 2-4 elevi în a cărei componență a fost implicat cel puțin un elev cu cerințe educaționale speciale. Așadar, copiii au montat colajele deja pregătite în zilelele premergătoare simpozionului, și au prezentat ceea ce au creat în cadrul unui concurs care a fost jurizat de membrii organizatori ai evenimentului, dintre care le amintim pe Violeta Gemene- organizator din partea Centrului Școlar PAUL POPESCU NEVEANU și Ramona- Mira Pleșa – organizator din partea Școlii Generale nr.21 din Timișoara.
După ce lucrarile copiilor au fost evaluate atent de către membrii juriului, a venit și momentul premierii cu diplome, a echipelor de copii câștigătoare. Au fost trei echipe care au luat premiul 1 și acestea sunt:
– Echipa coordonată de prof.Daniela Verșigan de la Centrul Școlar PAUL POPESCU NEVEANU- clasa 8-a
– Echipa coordonată de Margareta Cândea de la Școala Gimnazială din Dumbrăvița – clasa 2-a
– Echipa coordonată de Ioana Almagattish de la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
Instituțiile școlare din Județul Timiș participante la acest eveniment au fost:
-Școala Gimnazială din Dumbrăvița, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă PAUL POPESCU NEVEANU, Școala Generală din Pișchia, Școala Gen. Nr.7 din Timișoara, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă DUMITRU CIUMĂGIANU din Timișoara și Școala Generală nr. 21 din Timișoara. Pe lângă prezentarea lucrărilor aferente temei Simpozionului, copiii au mai recitat poezii și au cântat diferite cântece care au destins atmosfera.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ