Ce preocupări are în penitenciar Marian Iancu. De ce nu a solicitat micşorarea pedepsei prin muncă

188

Marian Iancu, fostul patron al echipei de fotbal Poli Timișoara, se află după gratii după o sentință din 2014 a Curtei de Apel din București.

Din lumea fotbalului, greu încercată de decizii ale procurorilor, Iancu are cea mai dificilă pedeapsă, mai ales că aceasta vine ca urmare a evaziunii fiscale, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi, cel mai grav, spălare de bani.

Surse apropiate acestuia susțin pentru ProSport că fostul patron al echipei de fotbal Poli Timișoara nu dorește să muncească în penitenciar pentru a obține reducerea pedepsei, și așa foarte mari, preferând să citească mult, cât este ziua de lungă. Lângă patul lui, se află zeci de cărți, de toate felurile, de la istorie până la tratate economice sau literatură universală.

De asemenea, nu vrea nicio concesie, el susținând și acum, după 5 ani de la pronunțarea sentinței, că este nevinovat. Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti în octombrie la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca „RAFO”.

Sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ