Ce mai face Primăria Timişoara pentru cei mici? Reabilitează 3 locuri de joacă

92

Autorităţile locale se laudă că investesc şi în distracţia celor mici. Ultimele date al Primăriei Timişoara arată că în municipiu s-au reabilitat trei locuri de joacă. Investiţiile se ridică la aproximativ 230.000 de lei. Au fost reabilitate locurile de joacă situate pe Intrarea Doinei, strada Silistra şi Leandrului.

Pe Intrarea Doinei „s-au făcut reparaţii în valoare totală de aproximativ 60.000 lei (TVA inclus). S-au montat echipamente noi: 2 jucării pe arc şi un sistem de căţărat, s-au efectuat reparaţii la echipamentele existente:un balansoar dublu, un sistem de căţărat tip Fluture, un leagăn dublu, un leagăn cuib de pasăre. Suprafaţă amenajată cu tartan: 260 mp. Mobilier urban: 16 bănci şi 16 coşuri”.

Pe strada Silistra, valoarea lucrărilor a fost de 171.000 lei (TVA inlcus); suprafaţa de tartan montat- 308 mp; iar suprafaţă gazonată-709 mp. S-au montat echipamente noi: balansoar tip Sebeş, un Joc inteligent X şi O, plus o căsuţă. S-au efectuat reparaţii la echipamentele existente: tobogan House Cherry Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, măsuţă cu scaune tip ursuleţ Eibe, cumpănă cu 2 locuri tip Sebeş, 2 mese de ping-pong, 4 leagăne duble Sebeş, sistem de căţărat hexagonal metalic cu sfori Eibe, rotativă tip pom cu sfori de căţărat Eibe. S-au montat 19 coşuri de gunoi fără scrumiere şi 19 bănci.

Pentru reabilitarea locului de  joacă de pe strada Leandrului s-au cheltuit 30.000 de lei (TVA inclus). S-a investit în suprafaţa cu tartan:108 mp; suprafaţa gazonată:220 mp.
Echipamentele montate (mutate din Piaţa Consiliul Europei): 2 leagăne duble, 1 leagăn cuib de pasăre Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, 2 albinuţe cu 2 locuri, 5 echipamente pentru fitness, coşuri de gunoi, 2 balansoare tip Sebeş, 12 bănci, 6 coşuri de gunoi fără scrumieră, 2 foişoare.

LĂSAȚI UN MESAJ