22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Ce-au pățit doi români, după ce și-au folosit copilul pentru un furt de zile mari

Doi români au fost reținuți în Anglia, după ce s-au folosit de fiul lor de șase ani pentru a fura un ceas de lux dintr-un celebru magazin din centrul Londrei.

Românii reținuți în Anglia au 33 de ani.

Românii au furat un ceas de zeci de mii de lire sterline.

Ilie Para și Marta Para-Bloj, ambii de 33 de ani, au furat, la mijlocul lunii septembrie, un ceas cu o valoare estimată la circa 67.000 de lire sterline.

Conform Daily Mail, cu câteva zile înainte să dea lovitura, românii au mers în magazinul respectiv, au pus ochii pe ceasul de zeci de mii de lire sterline și au început să-i facă mai multe fotografii.

Ulterior, pe 19 septembrie, cei doi români au mers împreună cu fiul lor de șase ani în magazinul amintit.

Au profitat de neatenția vânzătoarei, au sustras ceasul de zeci de mii de lire sterline și l-au înlocuit cu un fals care se apropia foarte mult de original. S-au folosit de bluza de trening a fiului lor pentru a schimba ceasul și a scoate originalul din magazin.

Românii au fost prinși în portul Dover, tocmai când se pregăteau să părăsească Marea Britanie. Ilie și Marta se aflau în mașină împreună cu fiul lor, iar Ilie Para ar fi avut ceasul de zeci de mii de lire sterline la mână.

În baza informațiilor adunate, dar și a imaginilor de pe camerele de supraveghere, magistrații au decis ca Ilie și Marta să rămână în custodia autorităților britanice cel puțin până pe 14 decembrie, când ar urma să se dea un verdict în acest caz.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :