Ce-au descoperit inspectorii ANAF în județul Arad

1437

Sâmbătă 30 septembrie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva, în timpul acțiunilor specifice de verificare şi monitorizare, au identificat o autoutilitară pe raza județului Arad, iar în urma verificărilor s-a constatat că documentele prezentate de conducătorul auto nu demonstrau proveniența bunurilor transportate.

În acest sens, au fost luate măsurile legale, mărfurile textile în valoare de 126.473 lei fiind confiscate de către inspectorii ANAF. Marfa urma să ajungă în magazine şi în pieţele din Arad.

De la începutul lunii septembrie, în urma acțiunilor de monitorizare a  traficului rutier şi control în aria de competență a direcției regionale Deva, au fost identificați în trafic un număr de 36 de transporturi rutiere de mărfuri pentru care reprezentanții acestora nu au putut pune la dispoziția inspectorilor antifraudă documente care să ateste legalitatea mărfurilor și a transporturilor efectuate.

În consecință au fost aplicate amenzi în valoare de 183.200 lei și s-au confiscat mărfuri (textile) în valoare de 2.486.075 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ