Ce anunț aiuritor a postat o mămică pe o rețea de socializare!

547

Greşeala unei mame a făcut-o “vedetă” pe internet. Dorind să posteze un anunţ de vânzare pe reţelele de socializare pentru o canapea de care voia să scape, femeia a încărcat printre fotografii mai multe fotografii cu bebeluşul ei.

Complet din întâmplare, Lucy Battle a făcut o greşeală care a devenit virală pe reţelele de socializare. Pentru că şi-a cumpărat reent o canapea nouă a decis că e momentul să scape de cea veche. Încercând să posteze un anunţ pentru a o vinde, tânăra de 20 de ani nu a observat că fotografia principală a anunţului era de fapt cu bebeluşul ei de şapte luni, Oscar, şi nu cu produsul pe care voia să îl dea spre vânzare.

În descriere, mama a lăsat inclusiv mesajul: “Trebuie să dispară azi!” pe un grup local de Facebook destinat anunţurilor de vânzare-cumpărare.

Oamenii nu au ratat ocazia şi au lăsat imediat comentarii, care mai de care mai amuzante, oamenii distrându-se de greşeala inocentă a acesteia, relatează Mirror.

“Am reuşit cumva să încarc fotografia greşită când le-am ales din albumul telefonului, iar cea principală era cea cu Oscar! Mi-am dat seama când toată lumea a început să-mi comenteze și să-mi trimită mesaje și atunci n-am mai putut să-ş şterg. Totuşi, a funcţionat pentru că unul dintre mesaje provenea de la cineva care era chiar interesat de canapea, în rest majoritatea erau de la oameni care făceau glume despre cum îmi vând copilul. Nu mă așteptam să ajungă atât de departe!”, a povestit Lucy.

Postarea mamei a adunat sute de comentarii, oamenii amuzându-se copios de greşeala mai mult decât inocentă a acesteia.

“Accepţi schimb cu un adolescent?”

“Cum e la spălat?”

“Cum se comportă cu alţi bebeluşi?”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor care voiau să pară cu adevărat “interesaţi de anunţ”.

Sursa: https://observatornews.ro/mapamond/o-mama-sia-pus-din-greseala-bebelusul-la-vanzare-in-locul-unei-canapele-trebuie-sa-dispara-azi-448265.html

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ