Ce a pățit un timișean care a vrut să-și renoveze locuința! Muncitorii s-au transformat

1045

Polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au reținut trei tineri, cu vârste între 17 și 30 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza localității Cenei.

Se pare că cei trei indivizi care lucrau la renovarea unui imobil situat pe raza localității Cenei, l-ar fi deposedat prin violență pe proprietar de suma de 800 de lei, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la costul lucrărilor.

,,Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.”, transmit polițiștii din Timiș.

Oamenii legii vor continua cercetările în acest caz.

Recomandările polițiștilor pentru prevenirea tâlhăriilor:

Reacţiile persoanelor care acţionează prin violenţă sunt imprevizibile. Sfatul nostru este să nu vă puneţi în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa în încercarea de a reţine sau opri prin forţe proprii o astfel de persoană.

Fiţi atent la derularea faptelor, ora desfăşurării, semnalmentele răufăcătorului şi alertaţi Poliţia cât mai repede posibil.

Toate agresiunile au un lucru în comun: ele folosesc violenţa şi pun persoanele agresate în pericol. Agresorul nu face nici o distincţie între un tânăr sau un bătrân, între o „pradă” mare sau una nesemnificativă.

Luaţi-vă măsuri de protecţie contra persoanelor violente!

LĂSAȚI UN MESAJ