Ce a pățit un șofer neatent și iresponsabil din vestul țării!

866

Un şofer grăbit a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu maşina într-un alt autoturism. Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe raza localității Brebu. Victima are 41 de ani şi s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, spun poliţiştii.

„Pe raza localității Brebu, la km 14+900 m, acesta s-a angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Caransebeș, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 41 de ani, fiind transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ.

Şoferul vinovat nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-a fost recoltată o mostră de sânge pentru a afla dacă s-a aflat sub influența alcoolului. Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform primelor cercetări, şoferul s-a angajat în depăşire fără să observe, din cauza soarelui care bătea din faţă, că din sens opus se apropia un autoturism. Pentru prevenirea unor astfel de accidente, se recomandă ca luminile de întâlnire să fie folosite ziua pe toate categoriile de drumuri, nu numai pe cele pe care există obligativitatea legală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ