Ce-a pățit un octogenar amorezat din Arad!

159

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 a fost solicitată, miercuri seara, intervenția unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad. Apelul a fost făcut de către un octogenar care a reclamat faptul că două femei, cu vârste de 30 și 41 de ani, i-au furat o sumă de bani din portofel și mai multe bunuri alimentare și nealimentare din locuinței sa, notează specialarad.ro.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, la fața locului, a rezultat că bărbatul le-a chemat pe cele două femei în vizită la el. După mai multe pahare de vișinată, bărbatul a adormit subit. Femeile au început să cotrobăie prin casă, luând mai multe bunuri, atât alimentare cât și nealimentare, iar din portofel i-au sustras suma de 800 lei. Când au terminat de „adunat”, bărbatul s-a dezmeticit și, dându-și seama ce se întâmplă, le-a luat la întrebări pe femei și a încercat să le oprească, moment în care cele două au luat bagajele, l-au îmbrâncit pe bătrân și au luat-o la fugă într-o direcție necunoscută.

Jandarmii au plecat de urgență în căutarea persoanelor suspecte, iar în scurt timp le-au depistat în zona străzii Augustin Doinaș, având asupra lor toate bunurile reclamate furate. S-a stabilit identitatea persoanelor implicate și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ