Ce a pățit un bărbat care înjura femei în Piața Victoriei

1252

Strigător la cer! În buricul târgului, un bărbat aflat în stare de ebrietate s-a apucat luni seara să tragă de haine femeile ce treceau prin zonă și să le înjure.

Acesta a fost reclamat într-o primă fază la Poliția Municipiului Timișoara, care a solicitat sprijinul polițiștilor locali aflați în  patrulare în Piața Victoriei. Aceștia au reușit identificarea bărbatului în timp ce se deplasa pe str. Alba Iulia. Deoarece era foarte băut, a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Locale pentru stabilirea identității.

Bărbatul are 43 de ani și domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a fost sancționat atât pentru proferarea de injurii și expresii vulgare la adresa trecătorilor din zona centrală, cât și pentru că a refuzat să se legitimeze, conform Legii 61/1991 republicată, cu amendă de 800 de lei.

3 COMENTARII

    • E bastinas, dupa „stil” e timisorean in toata regula (si nu este vreun tanar debusolat, are 43 de ani!), pentru ce sa ii mai dea si numele? E plin pamantul de asemenea rebuturi, daca li se mai fac publice si numele va trebui sa parasesti orasul ca sa te poti feri de ele…

LĂSAȚI UN MESAJ