Ce a pățit o bătrână care s-a dus la farmacie?

409

Doi polițiști și un jandarm au făcut chetă, au plătit rețeta unei bătrâne și au dus-o acasă, în București. Femeii i se făcuse rău la intrare într-o farmacie.

„A scris încet, de mână, declarația și a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie să continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie și a simțit că o lasă puterile. S-a sprijinit de zid să își tragă răsuflarea. Atunci au apărut lângă ea doi polițiști și un jandarm.

În cuvinte puține le-a spus nevoia și sprijinită de oamenii în uniformă a intrat să-și cumpere tabletele necesare. Banii puțini însă nu ajungeau pentru o cutie. S-au căutat toți în buzunare și din cheta ad-hoc s-a acoperit rețeta. Și pentru că prima misiune a fost îndeplinită, au trecut la următoarea. Doamna a ajuns acasă, în siguranță, condusă până în fața ușii.

Vă mulțumim. Vă mulțumim în numele tuturor părinților și bunicilor care au nevoie de sprijin și ajutor #PolițiaCapitalei”, e povestea spusă pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Muncipiului București.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ