CCIAT lansează o nouă serie a cursului acreditat de arhivist

137

Direcția Formare și Perfecționare Profesională a Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş organizează o nouă serie a cursului de ARHIVIST (Cod COR: 262101)
Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Programul de formare se adresează persoanelor care fie ocupă funcția de arhivist sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și actualizeze cunoștințele și/sau să-și perfecționeze pregătirea profesională, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens, sub îndrumarea formatorilor în domeniu.
Programul este proiectat să satisfacă atât cerințele instituționale de formare continuă și dezvoltare de competențe cât și nevoile individuale de pregătire în domeniu, în concordanță cu legislația și standardele în vigoare.

Competențe dobândite la finalizarea cursului:
 Elaborarea instrumentelor de lucru;
 Coordonarea constituirii și administrării arhivei;
 Stabilirea valorii istorice și practice a documentelor;
 Coordonarea activităților de conservare a arhivei în depozit;
 Valorificarea informațiilor din documente.

Condiții de acces: Studii superioare în unul din domeniile: limbă și literatură, limbi moderne aplicate, istorie, studii culturale.

Perioada: 20 noiembrie 2017 – 26 ianuarie 2018 (de luni până vineri între orele 16 00 – 21 00 – 3 săptămâni teorie și 4 săptămâni aplicații practice + realizare lucrare practică).
Locație: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
Preț: 1500 RON / pers.

CCIAT oferă reducere de 10% membrilor CCIAT (conform Ghidului Serviciilor) și 10% pentru absolvenții cursului de ARHIVAR urmat în cadrul CCIAT.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov – Manager DFP.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ