CCIA Timiș sprijină tinerii inovatori să devină antreprenori de succes

104

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener oficial în România al Programului CLIMATE-KIC pentru perioada 2014-2020, anunță organizarea ediției 2017 a Climate-KIC Journey –  cea mai mare școală de vară din Europa de inovație și antreprenoriat.

The Journey este o școală de inovare climatică, cu durata de 3 sau 5 săptămâni, care reunește tineri, studenți și profesioniști, din întreaga lume. De la validarea unei idei pentru înțelegerea pieței, structurarea unei afaceri și construirea unei echipe multinaționale și multidisciplinare, participanții sunt pregătiți să intre în lumea antreprenoriatului.

The Journey le oferă instrumentele necesare pentru a se ralia efortului global de a găsi soluții la schimbările climatice și pentru a deveni antreprenori.

The Journey oferă tinerilor cunoștințe teoretice, politice, sociale, economice privind schimbările climatice dar și abilitățile antreprenoriale care să le permită să creeze, împreună cu oameni dintr-o gamă largă de medii sociale, un model de afaceri viabil.

Lectorii sunt profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes.

Solicitanții pot alege locația și pot opta între programul de 3 săptămâni sau programul de 5 săptămâni.

Termenul limită de depunere a cererilor este 15 februarie 2017.

Participarea este gratuită!

Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org.

LĂSAȚI UN MESAJ