Cazul șocant al unui turist străin, petrecut în vestul țării ! Vezi ce i s-a întâmplat !

620

Un tânăr de 26 de ani, din Estonia, a reclamat că a fost victima unor tâlhari din judeţul Hunedoara. Bărbatul a fost jefuit imediat după ce a fost luat la autostop, iar hoții au fost înhățați la scurt timp după ce l-au prădat. Turistul, care călătorește mult, a fost victima mai multor tâlhari în decursul timpului, în Muntenegru, Maroc și Sicilia, dar aceștia nu au fost prinși, iar paguba nu a fost recuperată.

Tânărul estonian a fost prădat de tâlharii care l-au luat la ocazie, în comuna Șoimuș, din județul Hunedoara. Hoții i-au furat camera video și l-au abandonat în drum. Turistul le-a relatat oamenilor legii că obişnuieşte să călătorească prin Europa, cu diferite mijloace de transport, iar în ziua respectivă, la ieşirea de pe autostrada A1, în localitatea Şoimuş, s-a urcat într-un autoturism cu trei bărbaţi. La scurt timp, în localitatea Căinelu de Jos, aceștia l-au obligat să coboare din maşină, iar unul dintre ei i-a smuls camera video pe care o avea la gât.

După incident, turistul a sunat la Poliție, iar oamenii legii au făcut rapid un filtru în trafic.

„La scurt timp de la sesizare, autoturismul a fost oprit în trafic de poliţişti, iar cele trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, toţi din municipiul Brad, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia vor fi prezentaţi procurorilor cu propuneri corespunzătoare”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Unul dintre tâlhari a fost ieri arestat preventiv, iar ceilalți doi vor fi cercetați sub control judiciar.

sursă: glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ