Caz de înşelătorie la Spitalul Judeţean Timişoara, la care au intervenit poliţiştii

1704
Un scandal de proporții s-a întâmplat la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Timişoara. Se pare că e vorba de un caz de înşelătorie ce a avut loc într-unul din saloanele de la secţia de Neurologie, unde a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, care au fost anunţaţi chiar de fiul pacientei păgubite.
Despre ce e vorba? O femeie de 63 ani a intrat într-unul dintre saloane, sub pretextul că este asistentă, şi s-a îndreptat către unul din paturi spunând pacientei să se pregătească pentru a fi dusă la analize, cerându-i printre altele să îşi dea jos toate bijuteriile, că o să i le ţină ea până termină cu analizele. Pacienta s-a conformat fără să-şi dea seama ce se întâmplă şi că e vorba de o înşelătorie. În acel moment a intrat în salon fiul victimei, care văzând scena de la patul mamei sale a sunat la 112.
Atunci escroaca a încercat să se facă nevăzută aruncând în baie bijuteriile, dar drumul ei a fost blocat de fiul pacientei. În scurt timp şi Poliţia şi-a făcut apariţia, iar „falsa  asistentă”, a fost ridicată şi dusă la secţie pentru auidieri, pe numele ei fiind deschis dosar penal pentru înşelăciune.
Autor: Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ