22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Câteva familii nevoiașe din Peciu Nou au primit ajutor umanitar

Câteva familii nevoiașe din Peciu Nou au primit în dar alimente, dar și o masă caldă. Responsabili pentru această acțiune umanitară sunt polițiștii din sat. 

Sătenii i-au primit cu bucurie pe reprezentanții legii în casele lor. Scopul inițiativei a fost acela de a oferi sprijin persoanelor aflate în situații dificile.

„Rămânem dedicați misiunii de a proteja și servi, demonstrând că, prin empatie și responsabilitate, putem contribui cu toții la un viitor mai bun”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Autoritățile reamintesc că nu e nevoie de o ocazie specială să facem fapte bune pentru cei din jur. De asemenea, serviciul public înseamnă mult mai mult decât aplicarea legii: sprijinirea comunității în toate aspectele sale.

Sursă foto: IPJ Timiș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Start în ediția 2024 a West Summer University (WSU) deschisă la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT)

Începând din 18 iulie, până în 3 august 2024, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) este centrul atracției elevilor de...

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Citește și :