“Câta Festival”, evenimentul de pe malul Timișului care aduce artiști internaționali în Banat

449

În perioada 24-26 august 2017, pe malul râului Timiș, în apropierea localității Șag, între o plajă generoasă și un luminiș de pădure, va fi organizat un festival de artă axat pe creația muzicală contemporană. „Câta Festival” va aduce în Timiș artiști a căror operă este influențată în mare măsură de tradițiile și folclorul din zonele sau țările din care provin, încadrate în curentul etno, (etno-jazz, etno-rock, etno-pop, psycho-folk, etno-folk, neo-folk, folk-urban).

Pe scena festivalului vor urca atât artiști români, cât și artiști invitați din țări precum Turcia, Serbia și Bulgaria. Din line-up-ul acestei prime ediții fac parte următoarele trupe: Baba Zula, Domino, Rodion G.A., Subcarpați, Pero Defformero, Nelu Vlad & Formația Azur, Kottarashky & The Rain Dogs, Survolaj, Impex.

Serile se vor încheia cu cântări acustice la foc de tabără, invitații din acest an fiind artiști emblematici ai scenei muzicale românești, precum, Artan & Suedezu’, de la Partizan, Călin Pop de la ,,Celelalte Cuvinte” și Berti Barbera & Nicu Patoi.

Pe lângă aceste cântări, publicului i s-a pregătit și un spectacol muzical-teatral cu măști, oferit de trupa Auăleu.

Pe lângă trupele de pe scenă, mai sunt de anunțat în curând câteva surprize mai mult decât plăcute ce țin de acces, locație, after-party, camping, catering etc.

Proiectul e organizat de un local din Timișoara, dar și finanțat și susținut de: Consiliul Local Șag, Consiliul Județean Timiș, Consiliul Local Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ