Cât trebuie să plătească clanul Cârpaci pentru refacerea casei Muhle

319

Clanul Cârpaci, care a pus mâna și pe casa Muhle și a distrus-o, trebuie să achite refacerea imobilului. Lucrările sutn efectuate de Primăria Timișoara, care a primit în instanță acest drept și recuperea ulterioară a banilor de la proprietar.

Acum se reface acoperișul, iar prima notă de plată este de 20.000 de euro. ”Sunt doar primele sume pe care trebuie să le plătească, iar aproape 20.000 de euro nu sunt puțini bani, pe lângă refacerea casei. Mulțumesc colegilor din departamentul juridic al primăriei pentru constanța demersului de la început, până acum și în viitor. E cu siguranță, așa cum am susținut-o în toți acești ani, un semnal clar”, a transmis Dan Diaconu, fostul viceprimar al orașului și actual consilier local.

Casa Muhle s-a degradat foarte mult în ultimii ani, după ce proprietarul i-a dat jos tencuiala și acoperișul, pe motiv că o reabiitează. S-a dorit însă distrugerea imobilului pentru a exploata terenul aflat pe bulevardul Mihai Viteazu. Pentru că nu a reparat casa, autoritățile au interveit, însă abia în această iarnă au demarat lucrările la acoperiș.

LĂSAȚI UN MESAJ