Câştigătorii cursei SportGuru de la Timişoara: Kemboi şi Bobocel

761

Circa 700 de partipanţi din Serbia, Macedonia, Germania, Kenya, Bosnia, Ungaria, Muntenegru şi România s-au aliniat la startul cursei SportGuru Timişoara 21k, manifestare aflată la prima ediţie.

Semimaratonul a fost câştigat, la masculin, cu timpul de 1,05 ore, de un kenyan, Henry Kemboi, iar la feminin câştigătoare a fost multipla campioană Ancuţa Bobocel, cu timpul de 1,16 ore.

Cursa a cuprins mai multe categorii: semimaratonul, adresat sportivilor profesionişti, crosul de 10.000 m adresat sportivilor pregătiţi, şi cursa populară, deschisă tuturor categoriilor.

După încheierea curselor dedicate adulţilor urmează şi cursele pentru copii, pe mai multe categorii de vârstă.

Ca un fapt inedit, au fost şi copii care au alergat în cursele adulţilor, dar şi adulţi care au alergat împreună cu copiii mici, un tătic cu copilul în spate, iar un altul chiar cu copilul în cărucior.

DSC_1072

Vântul puternic le-a pus probleme organizatorilor. Imediat dupa start, o rafală a dărâmat banerele publicitare, corturile organizatorilor, gardurile despărţitoare care marcau traseul cursei.

alergare semimaraton (6)

În jurul orei 13:30 va avea loc festivitatea de premiere premiere a câştigătorilor.

CIRCULATIE BLOCATA MARATON.Still006

Dacă printre timişorenii dornici de alergare a stârnit entuziasm, crosul nu a fost la fel de bine primit de şoferi, traficul fiind restricţionat pe mai multe artere din oraşul şi aşa sufocat.

LĂSAȚI UN MESAJ