Casele aflate în construcție, o tentație pentru hoții din Timiș

419

Polițiștii timișeni au depistat un bărbat, de 24 de ani, la scurt timp după ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un imobil în construcție, situat pe raza localității Sânandrei. În cauză a fost întocmit dosar penal, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei și cei din cadrul Secției 4 Timișoara au depistat, pe un teren agricol situat pe D.N. 6, între municipiul Timișoara și orașul Sânnicolau Mare, un bărbat de 24 de ani, din comuna Ghiroda, bănuit de comiterea faptei.

În fapt, în jurul orei 14.30, cel în cauză ar fi forțat ușa de acces în imobil cu scopul de a sustrage bunuri, părăsind locul faptei în momentul în care a fost observat.

În urma controlului, polițiștii au depistat asupra bărbatului o pereche de mănuși, unelte și țevi din cupru, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că în momentul comiterii tentativei la infracțiunea de furt, bărbatul se afla în perioada de încercare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ