Case și apartamente de toate felurile la Târgul Imobiliar de la Timișoara

55

O nouă ediție Târgului de Imobiliare Timișoara și-a deschis porțile, la Iulius Town.

Persoanele aflșate în căutarea unei locuințe pot sta de vorbă cu dezvoltatorii, se pot interesa de ofertele cele mai bune iar, pentru cei care vor sau trebuie să acceseze un credit, au standuri dedicate, cu experți în finanțări.

Este o ediție care oferă multe beneficii, spune organizatoarea Anca Pavel Bucșa.

“Avem un număr mare de expozanți, dintre care cei mai mulți sunt dezvoltatori imobiliari în piața locală și furnizori de servicii de finanțare pentru imobilele care vor fi dobândite. Totodată, avem și servicii conexe, amenajări interioare. Cu ceea ce venim nou în acest an, avem surprize și pentru cei mici. între orele 12.00 și 17.00, cei mici sunt așteptați de un animator cu diverse activități, astfel încât părinții pot să se informeze în cadrul târgului, iar copiii să se distreze alături de animatori. Pentru vizitatori avem de asemenea și premii, dar nu numai noi avem premii ca organizatori, ci și expozanții, la fiecare stand au premii și fel și fel de surpriză pentru cei care ne vizitează târgul”, spune Anca Pavel Bucșa.

Târgul este deschis și duminică începând cu ora 10:00, iar accesul este gratuit. Târgul de Imobiliare Timișoara se află la a șasea ediție.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ