Căruțași amendați cu sute de lei pentru că au circulat pe străzile Timișoarei

94

Polițiștii locali aflați în patrulare pe străzile orașului au depistat în cursul zilei de miercuri cinci persoane care circulau cu căruțele pe drumurile publice, pe străzi pe care acest lucru nu este permis.

Cei în cauză au fost surprinși pe străzile Matei Millo, Calea Urseni, Cezar Boliac și Bdul Industriilor, fiind sancționați cu amenzi cuprinse între 300 și 1.125 de lei.

Poliția Locală are în atenție acest aspect al luării de măsuri legale în ceea ce îi privește pe proprietarii de vehicule cu tracțiune animală care locuiesc în special în localităţile din jurul Timişoarei și încalcă normele în vigoare circulând cu atelajele pe străzile orașului, unde vin, de cele mai multe ori, pentru a transporta deşeuri contra-cost sau pentru a căuta fier vechi prin gunoaie.

Mai mult, posesorii de căruţe nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând aşadar să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule. De la începutul anului polițiștii locali au aplicat peste 120 de sancțiuni la acest capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ