Cârtița din interior! Un deputat liberal de Timiș, bănuit că ar fi făcut poza cu Orban și miniștrii săi, fumând si consumând alcool, la sediul Guvernului

349

Surse liberale au precizat, pentru Libertatea, că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean.

Deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani. În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu. În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat, de altfel, în declaraţia dată Libertatea, că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public. Fotografia a apărut prima dată pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilierul fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Postarea are ora de publicare 19.37.
Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ