Carrefour Timișoara îi premiză pe copiii talentați la desen

313

Conducere Carrefour Timișoara a organizat un concurs de desene, ediția de Crăciun, pentru elevii din județul nostru, cu ocazia deschiderii oficiale.

Concursul cu tema ”Poveștile de Crăciun se spun la Carrefour”, recompensează imaginația și implicarea elevilor din Timiș, din clasele 0-VIII. S-au mobilizat sute de elevi talentați la desen, din tot județul, care au încercat să-i impresioneze pe organizatori.
Selecția premiilor a fost realizată, prin tragere la sorți, de responsabilii Carrefour Timișoara cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Cei mai norocoși elevi s-au ales cu mențiuni constând în bonuri valorice, un telefon mobil, o tabletă, un laptop, o bicicletă și, marele premiu, o excursie la Disneyland Paris. Carrefour premiaza copiii 9Elevul Luca Oiciocioc, din clasa a III-a, de la Școala Catolică din Timișoara este cel pe care sorții l-au desemnat să meargă la Paris.
Cumpărătorii care trec pragul Carrefour Timișoara, au ocazia de a admira desenele copiilor talentați din județ, expuse în spațiu magazinului.

LĂSAȚI UN MESAJ