Care e situația în spitalele unde conducerea a fost preluată de Armată: Spitalul din Deva, operaţional după Paşte

405

La spitalul din Focșani, acolo unde conducerea a fost preluată de către Armată, au fost redeschise mai multe secții. În același timp, la Deva unitatea medicală din municipiul reședință preluată de către militari va fi operațională după Paște. La Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din țară și unde Armata a intervenit pentru prima dată, „este o situație de acalmie temporară. Ne pregătim pentru ceea ce s-ar previziona în următoarele două săptămâni de evoluţie”.

La Spitalul din Deva , medicii militari au reuşit să oprească focarul de acolo şi le dau asigurări oamenilor că pot fi trataţi în condiţii de siguranţă.

 

„Este o experienţă nouă pentru mine, a fost ceva cu care nu m-am mai întâlnit. Dar este provocator şi cu sprijinul echipei am reuşit să rezolvăm o parte din problemele acestui spital şi să facem să devină operaţional până după Paşti în proporţie de 100%”, a spus maior medic Bogdan-Ion Ţambrea, director medical Spitalul Judeţean Deva.

 

„Celor din judeţul Hunedoara pot să le transmit, că, la fel cum am zis şi în prima intervenţie, îi asigurăm de tot sprijinul şi se pot baza pe noi. Îi rog din suflet să înţeleagă că dacă dânşii au anumite suspiciuni privind desfăşurarea activităţilor în această instituţie, le garantez şi îi asigur că toate activităţile sunt conform procedurilor în vigoare”, a afirmat lt. col. medic Constantin Vlase, manager interimar Spitalul Judeţean Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ