28 C
Timișoara
miercuri 24 iulie 2024

Caravana Radio ZU ajunge joi la Iulius Town Timișoara, în zona Tucano Coffee, unde Buzdugan și Morar vor transmite live matinalul și vor aduce atmosfera estivală.

În Iulius Town, atmosfera vacanței de vară este adusă de Caravana Radio ZU, care ajunge, în această săptămână, la Timișoara. Daniel Buzdugan și Mihai Morar vor transmite live din fața Tucano Coffee din Iulius Gardens, matinalul de joi, 20 iunie. Vino și tu să faci cunoștință cu echipa Radio ZU și să îți savurezi cafeaua de dimineață alături de cel mai ascultat matinal din România.

Caravana Radio ZU a pornit în turul României, iar joi ajunge și în Timișoara, în Iulius Gardens, de unde se va difuza live unul dintre cele mai ascultate matinale radio din România. Buzdu și Morar, alături de Emma și Tea Teodorescu, vor aduce atmosfera de vară, muzica bună, dar și multe surprize marca Radio ZU în Iulius Gardens.

Vino joi, în intervalul orar 07.00 – 10.00, și fă cunoștință cu echipa Radio ZU! Vei avea ocazia să intri și tu live la radio și să te bucuri de o atmosferă plină de distracție.

Ediția de anul acesta a RadioAventura are loc până pe 28 iunie, timp în care echipa va parcurge peste 2.000 de km. Până acum, Caravana a fost în Pitești, Brașov și Sibiu. În fiecare zi, matinalul este live dintr-un alt oraș al țării, iar toată aventura Radio ZU poate fi văzută pe platformele lor sociale.

Vino în Iulius Gardens, unde te așteaptă o atmosfera estivală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un prim bilanț al admiterii la UVT

Programe atractive și oportunități unice oferite de cea mai importantă universitate din regiunea de vest. Un prim bilanț al admiterii la UVT. În anul 2024,...

Proiectul noii maternități din Arad, în linie dreaptă

După un lung șir de procese, proiectarea noii maternități din Arad poate să înceapă. Instanțele de judecată au stabilit definitiv că firma ProArhitectura este...

Citește și :