„Capitala” oamenilor străzii. În Timișoara, boschetarii dorm chiar în fața facultăților

232
Niciun loc din Timișoara nu pare să fie ocolit de oamenii străzii. Aceștia își fac culcuș oriunde apucă. O dovedesc mai multe fotografii postate pe Facebook care înfățișează un bărbat, aproape dezbrăcat, care doarme pe o plapumă în fața Facultății de Medicină. După ce imaginile au devenit virale și oamenii s-au arătat consternați că așa ceva se poate întâmpla în centrul Timișoarei, polițiștii locali au luat măsuri.
„A fost identificată zona, mai exact pe Intarea Predeal, în zona Medicinei, între Str. Semenic și Intrarea Nicolae Iorga, unde era adunată și o cantitate semnificativă de deșeuri. Persoana fără adăpost nu a mai fost găsită de polițiștii locali în zonă, fiind efectuate verificări atât în cursul zilei de ieri, cât și azi-noapte, și în cursul zilei de astăzi. Locația a fost igienizată împreună cu lucrătorii firmei de salubrizare”, a transmis Poliția Locală.
Cetățenii care observă astfel de situații sunt rugați să sesizeze polițiștii la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca un echipaj al Poliției Locale să se poată deplasa imediat la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ