Cantitate impresionantă de motorină, furată de pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva

472

Polițiștii orașului Făget au luat cu asalt doua locuințe din împrejurimi, după ce au primit informații cu privire la o afacere ilegală, desfășurată de patru indivizi.

Oamenii legii au obtinut mandate de percheziție pentru a descinde la domiciliile suspecților, după ce i-au supravegheat îndeaproape, timp de trei luni.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au intrat în casele indivizilor care aveau locuințele burdușite de produse de contrabandă precum țigări, alcool, dar și o importantă cantitate de motorină, pe care, se pare ca suspecții ar fi furat-o de pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva.

,,În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Făget, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza orașului Făget și a localității Povergina, la persoane bănuite de contrabandă. În fapt, în luna martie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că patru persoane, cu vârste între 57 și 80 de ani, desfășoară activități de comerț ilegal cu țigări, prejudiciind bugetul consolidat al statului. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 10.599 de țigarete netimbrate, 235 litri de alcool și 5000 litri combustibil (motorină). În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. La activități au participat și jandarmi”, a anunțat IPJ Timiș. Polițiștii încearcă să afle de unde proveneau bunurile de contrabandă. Se pare că motorina era sustrasă de pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ