Cântăreț bătut în fața unui club de noapte din Timișoara

282

Un cântăreț a fost bătut în fața unui club din Timișoara, după ce mai mulți indivizi au vrut să se răzbune pe acesta pentru că a cântat pentru o grupare rivală.

Este vorba despre Costi de la Timișoara. Cântărețul a fost bătut în fața unui club de noapte din Timișoara, după ce a susținut o reprezentație într-un alt loc.

Niște indivizi i-au reproșat că a cântat pentru rivali și au început să îl la la pumni și picioare.

Din păcate, cea mai mare parte a informațiilor pe care le aveți sunt reale. Nu am ce să vă spun… Ce să discutăm?… Ar trebui să-i întrebați pe lăutari prin ce trec seară de seară și cum ajung să trăiască cu frică la concerte. Să-i întrebați ce simt atunci când pleacă seara și își sărută nevestele și copiii, spunându-le că se vor întoarce bine deși știu că poate e o minciună. Eu nu îmi doresc altceva decât să-mi cresc fetița, adică să fiu apt de a fi un părinte bun pentru fiica mea. Să îmi cresc fetița, atât îmi doresc acum, nimic altceva.

Sunt prea mulți lăutari care au luat bătaie, ar trebui să ieșim toți și să vorbim despre chestia asta. Trăim în secolul XXI dar avem mentalități de Evul Mediu. Trebuie să facem front comun și să vorbim deschis despre asta. Nu contează ce am pățit eu aseară, problema este că data viitoare poate fi mai rău. Eu și colegii mei ar trebui să avem curaj, să vorbim public și să încercăm să schimbăm ceva„, a spus Costi de la Timișoara, pentru wowbiz.ro.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ