Cântăreață celebră de la noi, bătută de iubit!

217
bataie

Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Luminița Anghel a mărturisit că a trecut prin momente dificile, în trecutul ei, după ce a fost agresată de unul din partenerii săi de la acea vreme. Pentru a-și proteja părinții, artista a ascuns totul:

„Mi-am asumat greșelile și luările de decizii greșite”

„I-am protejat din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite”, a declarat cântăreața.

Carieră de succes

Luminiţa Anghel a devenit cunoscută în 1993, când a câştigat premiul întâi şi trofeul la Festivalul de la Mamaia, cu piesa „Din tot ce a fost” compusă de Lucian Blaga, coleg în echipa de la Melody. În 1995 a obţinut locul al III-lea cu piesa „Fereastra”, tot la Festivalul de la Mamaia, iar un an mai târziu a obţinut acelaşi premiu cu piesa „Şansa e de partea mea”, ambele piese fiind compuse de Ionel Tudor,

Eforturile şi talentul Luminiţei Anghel au fost răsplătite în 2005, când a câştigat, alături de trupa Sistem, selecţia naţională pentru Eurovision Song Contest, ediţia din Kiev (Ucraina), unde a participat şi s-a clasat pe locul 3 cu piesa „Let Me Try”, acesta fiind cel mai înalt loc pe care un artist român l-a obţinut-o vreodată în acest concurs. În semifinală, cu două zile înainte de finală, România a fost pe primul loc, cu 235 de puncte.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ